Meti KETNER

Meti Ketner je univ. diplomirana pravnica, ustanoviteljica in direktorica družbe KETNER d.o.o., specializirane za področje intelektualne lastnine.

Je zastopnica za modele in znamke in evropska pravna zastopnica za modele in znamke. Pravno svetuje na področju intelektualne lastnine (od ustanovitve podjetja/družbe do implementacije idej v obliki avtorskih in drugih pravic) in zastopa v postopkih zaščite industrijske lastnine (znamke, modeli, geografske označbe…).

Svoje znanje nadgrajuje s tekočim izobraževanjem in z znanstvenim magisterijem gospodarskega prava na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru.

Področje: zaščita intelektualne lastnine Podjetje: KETNER, pravno svetovanje, zastopstvo in zaščita, d.o.o.; KETNER, Legal Consultancy, Representation and Protection, Ltd. Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 LJUBLJANA Opis ponudbe:
  • pravno svetovanje in izdelava pravnih mnenj
  • registracija avtorskih pravic
  • zaščita pravic industrijske lastnine (znamk, modelov, geografskih označb in patentov)
  • poizvedbe in sledenje
  • sodne cenitve intelektualne lastnine
  • prevajanje pravnih besedil s področja intelektualne lastnine
  • spletni center vrhunskih proizvodov in storitev zaščitenih v obliki pravic industrijske lastnine
Opis storitev:

Pravno svetujemo na področju intelektualne lastnine. Zastopamo v postopkih zaščite/registracije blagovnih in storitvenih znamk, modelov in patentov v RS, EU in mednarodno.

Izvajamo poizvedbe in sledenje glede znamk, modelov, patentov.

Organiziramo sodne cenitve intelektualne lastnine (know-how-a, patentov, modelov, blagovnih in storitvenih znamk, inovacij, znanj pridobljenih z izkušnjami, s slučajnimi dogodki, znanj in veščin pridobljenih izven tradicionalnega dela…), ki se lahko uporabijo kot stvarni vložek v družbo imetnika takšnih pravic.

Prevajamo pravne tekste iz slovenskega jezika v tuje jezike in obratno.

V spletnem centru združujemo vrhunske izdelke in storitve katerih ponudniki se zavedajo pomena intelektualne lastnine zaščitene v obliki pravic industrijske lastnine.

Cena:

Prosimo pokličite za ceno.

Spletno mesto: