Izkoristite subvencijo za izobraževanje

Datum: 14. May 2010

Japti je na svoji spletni strani objavil javni razpis "Usposabljanje zaposlenih v podjetju", s katerim želijo omogočit podjetjem dostop do novh znanj po subvencionirani ceni. Razpis je namenjen sofinanciranju pridobivanja tako splošnih kot tudi posebnih znanj, ki jih zaposleni potrebujejo pri opravljanju svojega dela. Razpis je odprt do 03.09.2010 oz. do porabe sredstev.

Na razpis se lahko prijavijo tako mikro, kot tudi mala in srednja podjetja, višina sofinanciranja pa je odvisna od tega ali gre za splošno ali posebno izobraževanje ter od velikosti podjetja. Razpisna dokumentacija se nahaja na spletnih straneh Japti-ja.

V sodelovanju s podjetjem Global Tim smo pripravili različna izobraževanja s področja računalništva in Interneta. Opis izobraževanj in termini so in bodo objavljeni na spletni strani www.webline.si ali www.cpr.si.

Nudimo vam pomoč pri izpolnjevanju prijave na razpis.

Več informacij na info@cpr.si ali na telefonu 04/28 18 310




Cena:


DAVČNI IN PRAVNI NASVETI
Davčno svetovanje ob sredah po predhodni najavi (Podjetniški center Kranj, II. nadstropje desno - učilnica).

Pravno svetovanje vsak torek od 15. do 16. ure, predhodna najava po telefonu 04/2330-935.

Delovno - pravno svetovanje - po predhodni najavi.


INTERNETNE URICE
Organiziramo brezplačne internetne urice:
  • vsak torek ob 11-tih v Kranju
  • vsako sredo ob 12-tih v Ljubljani

Internetne urice potekajo v spoščenem ozračju in so namenjene vsem, ki jih zanima internet in njegova uporaba v poslovne namene.  Vsebina se prilagaja glede na vaše želje in trenutne trende na področju interneta.